Fanita Ay

Palvelemme ensisijaisesti musiikin esittäjiä

Fanita on ohjelmatoimisto joka on perustettu 3.1.2006 palvelemaan muusikoita. Toiminimi muuttui Ay:ksi 1.1.2013. Tavoitteemme on taata artisteille lakisääteiset eläkkeet joka tilanteessa, sekä helpottaa kaikin tavoin ammatin harjoittamista. Neuvomme palkka- ja laskutusasioissa ja ohjaamme artistin eteenpäin oikeaan paikkaan mikäli omat neuvot loppuvat kesken.

Vaikka suullinenkin sopimus on pätevä, suosittelemme että artisti tekee kanssamme kirjallisen ohjelmamyyntisopimuksen. Sopimuksella artisti antaa Fanitalle luvan tarjota häntä esiintyjäksi asiakkaille, artistin itse hankkimien keikkojen lisäksi. Päätöksen keikan vastaanottamisesta tekee aina artisti itse.

Jos haluat myydä keikkasi itse, olethan silti meillä töissä? Pyydä meiltä sopimusmateriaali tai lataa valmis pohja tältä sivulta, ja toimita sopimukset meille ennen keikkaa. Ota yhteyttä niin keskustellaan.

Fanita maksaa palkat kun rahat on saatu keikkapaikasta. Palkat maksetaan kerran viikossa, palkka-ajo tehdään keskiviikkoisin joten siihen mennessä tulleet rahat menevät maksuun. Rahat ovat palkansaajan tilillä perjantaina. Tilitämme lakisääteiset työnantajamaksut ja eläkemaksut säntillisesti.

Katso Info -sivulta tarkemmat tiedot!

Palvelemme musiikin tilaajia

Välitämme muusikoita esiintyjiksi klubeihin, ravintoloihin, yksityistilaisuuksiin jne. Etsimme asiakkaan pyynnöstä tilaisuuteen sopivaa esiintyjää. Listallamme on useita suomalaisia artisteja, ja Fanita tavoittaa laajan verkostonsa avulla nopeasti lukuisia nimekkäitä ja erittäin kokeneita artisteja Suomen musiikkimaailmasta. Musiikkityylit vaihtelevat: rock, AOR, discomusiikin klassikot, jne. Ota yhteyttä hyvissä ajoin jotta voimme etsiä toiveidesi mukaisen artistin, sillä keikkakalenterit buukataan kuukausia etukäteen.

Jos haluat tilaisuuteesi jonkun tietyn artistin, muista että Fanitalla on laaja yhteistyöverkosto, joten voi olla mahdollista että saamme tilattua idolisi esiintymään.

Fanita neuvottelee artistin / artistien kanssa palkkiosta ja esittää tarjouksen tilaajalle.